NIEUW: KRUKX.nl - Want de tuinbouw verdient de spotlights!

NIEUW: KRUKX.nl - Want de tuinbouw verdient de spotlights!

Geschreven door Lianne van der Kruk op 01-10-2015


Vandaag is de vernieuwde KRUKX.nl website live gegaan. Na ruim 6 jaar KRUKX, waarvan bijna 4 jaar in de tuinbouw ben ik heel trots op deze 'etalage' van mooie projecten. De website laat zien wat KRUKX doet en waarom. En, eerlijk is eerlijk... dat werd tijd! Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt. Heb je tips om de site verder te verbeteren? Die hoor ik heel graag. 

Heel veel dank aan Janneke Nijssen die neerzette wat ik al 6 jaar voor me uit schoof. Janneke heeft haar eerste maand bij KRUKX gedraaid in September. En deze website is haar eerste wapenfeit. Na een geweldige reis in AustraliĆ« en Nieuw Zeeland van 7 weken gaat ze in december definitief bij KRUKX werken. Uiteraard gaan jullie daar op dat moment meer over lezen op de site.

Janneke heeft samengewerkt met websitebouwers en designers Rusmir en Hasan van Sidekiq. Hun strakke design en de betrokken en snelle manier van werken maakt dat we in de toekomst zeker meer met ze gaan samenwerken. En heb je gezien dat de site het op alle schermen goed doet? 

Heb je tips, opmerkingen of wil je ook zo'n mooie website? Neem contact op, of kom langs voor een kop heerlijke koffie. 

Terug naar nieuwsoverzicht