Jouw presentatie zo boeiend als een sprookje

Jouw presentatie zo boeiend als een sprookje

Geschreven door Lianne op 30-01-2017


Al wekenlang wist ik dat ik die presentatie zou geven op maandag 21 november tijdens de open coffee. Ik stelde me voor dat ik daar zou inspireren, motiveren en mensen raken. Zo’n performance die mensen zich herinneren. Maar hoe pak je dat aan?

Drie dagen voor die bewuste maandag zit ik voldaan in de trein. Flarden van de dag schieten door mijn hoofd. Bewondering voor Marieke, die zo pakkend laat zien wat vertellen is. Verwondering over de verhalen van andere deelnemers. En in mijn hoofd beginnen de dia’s van mijn eigen verhaal zich te vormen. Ik zoek in mijn geheugen naar momenten waar ik mijn verhaal aan kan ophangen, momenten die ik in beelden kan vangen.

In mijn hoofd beginnen zich de dia's van mijn eigen verhaal te vormen, momenten die ik in beelden kan vangen. 
In de Storytelling Reboot vond ik houvast om mijn verhaal goed voor te bereiden. Ik oefende met een (fout!!) verhaal dat ik nooit meer zal vertellen. Van dat verkeerde verhaal leerde ik meer dan ik ooit had kunnen denken. En ik genoot van de verhalen van anderen en van de uitleg en betrokkenheid van Marieke. Ik wil een abonnementje op die Storytelling Reboot!
En dus zette ik een oproep op Facebook. Laten we het samen nog ‘ns overdoen!

En die maandag? Ik stond ontspannen voor de groep. Ging van moment naar moment, van beeld naar beeld. Ik merkte dat mensen zich betrokken voelden. Dat ze verwonderd waren door een verhaal dat ver van hen af stond, maar snel dichterbij kwam. Dat werd duidelijk door een enthousiaste discussie en reacties, zowel in de (kleine) groep als naderhand. Een ervaring waarop ik terugkijk met voldoening en plezier. En eentje waar ik nog wat leerpuntjes uit meeneem voor de volgende keer!
Wil jij ook zo'n fijne vertel ervaring? Meld je dan aan voor de Storytelling Reboot op 10 maart en verheug je op een dag vol verhalen die je raken.
Op een makkelijk bereikbare locatie met fantastische storytelling ‘features’, inclusief oefenen in een theaterzaal.
Kun je niet op 10 maart, maar ben je wel geïnteresseerd? Stuur dan een bericht, dan brengen we je op de hoogte van toekomstige mogelijkheden.


Wat gaan we doen? 
 Ontwikkeling van je eigen (nieuwe) verhalen
 Opfrissen & nieuwe inzichten storytelling
 Praktische oefeningen om jouw vertelkunst te vergroten
 Resultaatgericht inzetten van verhalen in je eigen organisatie


STORYTELLING REBOOT – THE ESSENTIALS

Datum                            
Vrijdag 10 maart 2017
Tijd9.00 – 17.00 uur
LocatieAREA071 / Sisalbaan 5A, 2351 EZ, Leiderdorp (gratis parkeren)
TrainerMarieke Smids van Stone and Sand
Voor wieIedereen die de kunst van het verhalen vertellen wil oefenen
GroepEr is plek voor ca 8 personen
Prijs€ 340,- (exclusief btw) inclusief materialen en een lekkere lunch.
AanmeldenMeld je aan door te mailen naar Lianne @ Krukx.nl

Terug naar nieuwsoverzicht