KRUKX aanwezig op Fruit Logistica in Berlijn

KRUKX aanwezig op Fruit Logistica in Berlijn

Geschreven door Janneke Nijssen op 25-01-2016


Lianne van der Kruk: “Iedereen die enigszins iets doet met tuinbouw kom je hier tegen”

Van 3 tot en met 5 februari vindt in Berlijn de Fruit Logistica plaats. Met meer dan 2700 exposanten en zo’n 65.000 bezoekers uit meer dan 100 landen is de Fruit Logistica één van de belangrijkste beurzen op het gebied van verse groenten en fruit. Nederland behoort met bijna 300 exposanten tot de meest toonaangevende, deelnemende landen.

In het nieuwe Holland Paviljoen ‘Meet The Smart Dutch’ in de Holland Hal 3.2/C-26 vormen nieuwe technieken in de tuinbouw de rode draad. Het nieuwe paviljoen is een initiatief van de belangenorganisatie GroentenFruit Huis en Stichting Holland Fresh Group, in samenwerking met diverse organisaties en bedrijven.

Het is voor het eerst dat alle deelnemers in de Holland Hal een gezamenlijke plek hebben waar bezoekers met het publiek kunnen communiceren over de uitdagingen en oplossingen van de toekomst.

“Een bezoek aan de Fruit Logistica zorgt voor een heleboel nieuwe inspiratie”

KRUKX is volgende week – voor de derde keer - aanwezig op de beurs. We hebben geen stand, maar lopen wel alle dagen rond. Lianne staat open voor gesprekken met inspirerende bedrijven en Janneke loopt rond met haar camera om foto’s te maken. Lianne: “Alle bedrijven die ons inspireren zijn hier aanwezig. Heeft u interesse om kennis te maken met ons? Stuur dan even een e-mail naar lianne@krukx.nl. Tot volgende week!”.


Meer informatie over de beurs vind je hier.

Terug naar nieuwsoverzicht