KRUKX breidt uit – Welkom Janneke Nijssen

KRUKX breidt uit – Welkom Janneke Nijssen

Geschreven door Lianne van der Kruk op 21-12-2015Toen ik een paar jaar geleden verkaste van de keukentafel naar mijn huidige  kantoorlocatie bij AREA071 was ik er stellig van overtuigd dat ik alleen zou  blijven. Maar sindsdien groeide mijn ambitie en zin om meer te doen in de sector. 

In Janneke Nijssen vond ik een jonge, enthousiaste en taalgerichte collega die staat te  popelen om zich het communicatie-vak eigen te maken. Met haar vlotte pen en  fotocamera in de aanslag verdiept ze zich in onze uitdaging om de tuinbouw in de  spotlights te zetten en draagt ze bij aan een professionelere aanpak voor KRUKX en onze  klanten.  

In september 2015 draaide Janneke een eerste maand mee en ontwikkelde tot mijn  grote plezier de huidige KRUKX website. Na 5 en half jaar KRUKX, was er eindelijk een  online presentatie om trots op te zijn.   Sinds december zijn we officieel een team, nadat Janneke eerst een prachtige reis  maakte door Australië en Nieuw Zeeland. 

Lianne: "En nu mag ik dus spreken over ‘wij’ in plaats van ‘ik’ als het over KRUKX gaat. Een goed gevoel."  


Janneke (24) is opgegroeid in het Brabantse Steenbergen. In 2011 liet ze het Brabantse land achter zich, om een jaar te werken en reizen in Australië. Terug in Nederland behaalde ze binnen twee jaar haar MBO niveau 4 diploma Redactioneel Medewerker aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Haar afstudeerstage voldeed ze bij de NOS in Hilversum. “Mijn droom was altijd om journaliste te worden, maar na mijn stage bij de NOS begon ik hierover te twijfelen. Ik vond het leuk om dingen te regelen, bezig te zijn met communicatie. En ik zag ook de nadelen van een groot bedrijf.” Na haar afstuderen startte Janneke als ZZP’er. “Ik heb voor het AD Rotterdams Dagblad en Publiccom gewerkt en sinds augustus 2015 werk ik voornamelijk voor KRUKX. Ik voel me hier eindelijk op m’n plek! De tuinbouw is volledig nieuw voor me, maar ik vind het heel erg interessant en ik leer graag. Samenwerken met Lianne vind ik heel fijn. Ze is naast een geweldige werkgever ook een fantastisch mens.”
Janneke: "Ik voel me hier eindelijk op m’n plek!"

En verder? Janneke woont samen. Heeft drie planten, waarvan één nog nep is ook en is in haar vrije tijd het liefst bezig met reizen. Grappig feit: tot haar negentiende at ze bijna geen groenten. Nu vindt ze alleen uien nog steeds niet lekker.


Wil je Janneke ontmoeten of heb je een vraag? Mail dan naar janneke@krukx.com 

Terug naar nieuwsoverzicht