Tuinbouw Relatiedagen Venray: voedingsbodem voor nieuwe samenwerkingen

Tuinbouw Relatiedagen Venray: voedingsbodem voor nieuwe samenwerkingen

Geschreven door Janneke Nijssen op 24-11-2015


In Venray zijn vanmiddag de Tuinbouw Relatiedagen van start gegaan. Het driedaagse evenement vormt ieder jaar het centrale platform voor tuinbouwprofessionals uit Zuidoost Nederland en de Duitse en Belgische grensgebieden.

Auteur en businesscoach Bart van den Belt heeft de beurs geopend met het seminar ‘Samenwerken: de Sleutel tot Succes’. Wie woensdag aanwezig is kan het seminar “Kansen in de foodsector” bijwonen dat wordt georganiseerd door Enza Zaden in samenwerking met de Tuinbouw Relatiedagen. Op de laatste beursdag is er een bijeenkomst van de MPS-Groep om kennis te maken met de certificaten MPS-GAP en MPS-SQ.   

De beurs is tot en met donderdag geopend tussen 13.00 uur tot 21.00 uur. Eenvoudig een gratis toegangskaart aanvragen kan via: www.evenementenhal.nl/tuinbouw-ve. Wie het seminar van Enza Zaden wil bijwonen, kan een e-mail sturen naar m.mol@enzazaden.nl. Meer informatie over de Tuinbouw Relatiedagen en het volledige programma is te vinden op:  http://booking.evenementenhal.nl/nl/tuinbouw-rela...

Terug naar nieuwsoverzicht