Koppert Biological Systems: Missie

Koppert Biological Systems: Missie

Koppert Biological Systems is wereldwijd marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving. En een expert in duurzaam telen. KRUKX formuleerde voor Koppert Biological Systems haar corporate missie.
“Koppert contributes to better health of people and the planet, in partnership with nature”
Een goede missie geeft richting en maakt krachtig duidelijk waar een bedrijf voor staat. Het is van belang dat deze missie bekend is bij alle mensen die bij een bedrijf werken. Het is voor elk personeelslid, maar ook voor externe betrokkenen belangrijk om het eigen werk te kunnen relateren aan de centrale missie van het bedrijf. Bij Koppert Biological Systems ging de interne lancering van de missie gepaard met een Internationale Management Summit, die erop gericht was de missie bij het internationale management in 'Hoofd, Hart en Handen' te geven. 

KRUKX maakt bij missie ontwikkeling onder andere gebruik van de denkwijze over de 'Golden Circle' van Simon Sinek. Juist het 'waarom' van een bedrijf kan inspireren, overtuigen en verbinden. 

“Veel bedrijven vinden het lastig om hun missie duidelijk te verwoorden. De oude missie van Koppert was erg lang en moeilijk. Om te komen tot bovenstaande nieuwe missie heb ik heel veel gesprekken gevoerd met mensen binnen en buiten Koppert. Iedereen verwoorde op een andere manier wat de missie was van het bedrijf. De opnieuw geformuleerde missie maakt kort en krachtig duidelijk waar Koppert voor staat, op zo'n manier alle mensen die ik heb geïnterviewden zich hierin konden vinden.” – Lianne van der Kruk

Lees hier de volledige missie van Koppert Biological Systems


Het bovenstaande filmpje hebben we gebruikt om de vernieuwde missie te lanceren tijdens een feest aan het einde van de Internationale Management Summit.